livetheconnectionmethod

 

De Live the Connection-Method is een krachtig instrument om gemakkelijk en effectief allerlei vormen van stress weg te nemen en belemmerende overtuigingen en patronen om te keren. Het resulteert in het creëren van een liefdevol omgaan met jezelf, met je omgeving en met alles wat er in je leven gebeurt.

De Live the Connection-Method is gebaseerd op wetenschap, ervaring, wijsheid en liefde en combineert kennis uit wetenschappelijke bronnen met universele mystieke principes en gedocumenteerde ervaringsfeiten.

De Live the Connection-Method is ontwikkeld door Marina Riemslagh PhD (teacher en founder) en is een upgrade van alles wat ze voordien heeft onderzocht, uiteengezet en onderwezen. Samen met haar team leidt zij de ontwikkeling en verspreiding.

 

Immense dimensie

 

Voor welke klachten?

Als je jezelf herkent in één of meerdere van de volgende uitingsvormen van stress, kan de Live the Connection-Method iets voor jou betekenen:

Vermoeidheid, weinig energie hebben, je onzeker voelen, je irriteren aan het gedrag van anderen, angstaanvallen (hyperventilatie), hartkloppingen, overgewicht, uitstelgedrag, leerproblemen, slechte gezindheid, gebrek aan concentratie,  kwaadheid, burn-out, negatieve ingesteldheid, niet goed functioneren in een moeilijke werksfeer, problemen met je baas, slecht slapen, oude patronen die je steeds weer in dezelfde situaties brengen, je niet goed in je vel voelen, faalangst, stressgerelateerde gezondheidsproblemen, relatieproblemen …

Vanuit de neurowetenschappen weten we dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer onze twee hersenhelften samenwerken: dan hebben we een verbonden brein. Wanneer onze twee hersenhelften niet verbonden zijn (door beperkende en negatieve gedachten en overtuigingen over onszelf, anderen en situaties) ervaren we stress en functioneren we niet goed. We weten ook dat 95% van onze gedragingen automatisch gestuurd worden vanuit ervaringen, overtuigingen, gewoontes en patronen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Sommigen veroorzaken stress.

Met de Live the Connection-Method kunnen we dit gemakkelijk en snel omkeren.

 

Hoe gaan we te werk?

Een sessie met de Live the Connection-Method begint met een verkennend gesprek over wat jou stress geeft en wat jou belemmert om vrij en voluit te leven.

We voorzien hiervoor een uur. Tijdens een sessie kunnen we aan meerdere thema’s werken. Hiervoor maken we gebruik van spiertesten. We gebruiken de Live the Connection-Method om allerlei vormen van stress op te heffen door je twee hersenhelften snel weer in verbinding te brengen. Je leert patronen en overtuigingen, die je leven en je relaties belasten, om te zetten in verbindende patronen en overtuigingen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen. Iedereen (van jong tot oud) die stress wilt wegnemen in zijn leven komt in aanmerking

Met de Live the Connection-Method ervaar je hoe gemakkelijk het is om deze problemen blijvend op te lossen. Omdat je met het onderbewuste werkt op een manier die je beide hersenhelften weer in verbinding brengt, geeft de aanpak van de Live the Connection-Method resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. De Live the Connection-Method gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid, overvloed en vrede met jezelf en met anderen.

De Live the Connection-Method is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je leert zelf met je onderbewuste te werken, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.

 

Tarief

55 euro voor één uur

Sociaal tarief is mogelijk, vraag er gerust naar.

 

Neem zeker eens een kijkje op: www.livetheconnection.com en bij www.ontstressen.nu

Een bijzondere interesse gaat uit naar kinderen en jongeren met leer-, opvoedings- en gedragsmoeilijkheden. Ik kom graag in scholen om leerkrachten en kinderen te ondersteunen in het leerproces via de Live the Connection-Method.

 

Kinedith  ●  Stationsstraat 16  ●  3051 Sint - Joris - Weert

Privacybeleid

© 2017 Kinedith. Alle rechten voorbehouden.

Kies uw taal

NL / FR