Edith Hermans

 

Ik ben geboren in Namur op 18 november 1961 en groeide tweetalig op in Landen.

In 1984 behaalde ik mijn diploma van licentiate in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de K.U. Leuven. Tevens aan de K.U.L. studeerde ik in 1987 af als psychomotorische therapeute. In 1990-1991 volgde ik de opleiding tot bobath-therapeute aan de Belgian Bobath Society.

Sinds 2009 vervolmaak ik me in de shiatsu-therapie.

In 2016 raakte ik geboeid door PSYCH-K® en volgde alle workshops (Introductie, advanced, pro en optimale gezondheid en welzijn). In juni 2017 volgde ik de kernmodule van de Live the connection©. Beide methoden bieden me de mogelijkheid om naar de dieper liggende oorzaken van pijn, stress en lijden te zoeken en deze op een veilige en krachtige manier blijvend te transformeren.

Naast de vele opleidingen, die ik in de loop van mijn carrière genoot aan heel wat verschillende scholen, ben ik vooral opgeleid door het leven zelf. Ik ben erg dankbaar voor alle (levens)ervaringen. Ze hebben me gevormd tot wie ik nu ben en waar ik nu in geloof. In mijn behandelingen put ik uit deze enorme rijkdom aan levenslessen. Mijn intentie is om ieder die dat wilt te begeleiden om op eigen kracht en met zijn/haar eigen energie te genezen. Ik ben heel erg gedreven en leergierig.

Alles is energie en alles kan genezen onder de juiste omstandigheden. Ik geloof heel sterk in de onuitputtelijke kracht van het regeneratievermogen van elk lichaam. Deze kracht wordt aangesproken tijdens de behandelingen.

 

Kinedith  ●  Stationsstraat 16  ●  3051 Sint - Joris - Weert

Privacybeleid

© 2017 Kinedith. Alle rechten voorbehouden.

Kies uw taal

NL / FR